Ben Jij een Heks? Hekserij en de 11 Tekens

Ben Jij een Heks? Hekserij en de 11 Tekens

Hekserij kan worden gedefinieerd als de kunst om de energie in de natuur te kanaliseren. Ondanks dat het wordt geassocieerd met Wicca, is hekserij geen religie. Moderne commentatoren beweren dat omdat heksen in het verleden met mensen zijn getrouwd, iedereen potentieel voor hekserijtalent kan hebben. Dus, laten we jezelf testen.

Ben jij een heks?

Het is voor amusementsdoeleinden.

1 / 11

1. Ben je geïnteresseerd in hekserij of occultisme?

2 / 11

2. Heb je ooit met magie of talisman te maken gehad?

3 / 11

3. Geloof jij in de kracht van kruiden en wierook?

4 / 11

4. Geloof jij in de energie van stenen en kristallen?

5 / 11

5. Is je intuïtie sterk?

6 / 11

6. Heb je ooit de toekomst in je dromen gezien?

7 / 11

7. Denk je dat er een verband is tussen jou en de natuur?

8 / 11

8. Voel je de energie van de mensen?

9 / 11

9. Hebben de cycli van de maan en de seizoenen invloed op jou?

10 / 11

10. Ben jij een van degenen die van storm en regen houdt?

11 / 11

11. Heksen zijn slechte mensen die zwarte magie beoefenen.

Je score is

0%

Ben je geïnteresseerd in hekserij of occultisme?

De eerste stap in dit verband is meestal internetonderzoek. Een film die je hebt gezien, een droom die je hebt gezien of een persoon die je kent, kan deze interesse hebben gewekt.

Online artikelen, documentaires, boeken… Na een tijdje realiseer je je misschien dat je levensstijl is veranderd en ga je de dingen vanuit verschillende hoeken bekijken.

Heb je ooit met magie of talisman te maken gehad?

Zelfs als je nog nooit met magie te maken hebt gehad, als de artikelen, afbeeldingen, films, materialen over magie en talismannen je opwinden, kan er een heks in je zijn die wacht om ontdekt te worden.

Geloof jij in de kracht van kruiden en wierook?

Planten zijn een integraal onderdeel van ons leven. We hebben allemaal kamillethee gedronken om te slapen of citroenmelissethee om te ontspannen.

Als je echter gelooft dat planten een bovennatuurlijke kant hebben, kun je nu beginnen met het verzamelen van toverdrankflessen.

Geloof jij in de energie van stenen en kristallen?

Net als bij de vorige vraag, als je denkt dat sommige stenen en kristallen ons leven positief of negatief kunnen beïnvloeden, kan dit een teken voor je zijn.

Is je intuïtie sterk?

Als je een vriend tegenkomt nadat je aan hem hebt gedacht of als je dingen van tevoren voelt, kan worden gezegd dat je intuïtie sterk is.

Heb je ooit de toekomst in je dromen gezien?

Dit komt eigenlijk door de sterke intuïtie die in de vorige vraag werd genoemd.

Denk je dat er een verband is tussen jou en de natuur?

Planten, bossen, dieren, stenen, rivieren… Als je zelfs tijdens het lezen opgewonden raakt, als je bomen wilt knuffelen als je ze ziet, kan er een speciale band zijn tussen jou en de natuur.

Voel je de energie van de mensen?

Om het te voelen, moet je eerst die energie kennen.

Volgens de kunst van hekserij kun je de energie van mensen en objecten voelen als je het talent hebt. Omdat de energie van elke persoon anders is, heb je na verloop van tijd misschien de neiging om weg te blijven van vermoeiende menigten.

Hebben de cycli van de maan en de seizoenen invloed op jou?

De maan, de seizoenen, zelfs de dagen en uren hebben verschillende energieën. Degenen die zich bezighouden met de kunst van hekserij voelen deze energie en plannen hun sociale leven dienovereenkomstig.

Ben jij een van degenen die van storm en regen houdt?

Als je je koffie pakt en naar het raam rent tijdens onweer, storm en hevige regen, bewonder je misschien innerlijk de kracht van de natuur. Volgens heksen is de basis van alles de natuur.

Zijn heksen slechte mensen die zwarte magie beoefenen?

Alleen een niet-heks kan zoiets claimen.

Volgens heksen zijn magie en talisman het proces van het sturen van energie in de natuur. Deze energie kan positief of negatief zijn. Veel heksen gebruiken echter geen zwarte magie vanwege de drievoudige regel. Omdat de meeste heksen geloven dat het kwaad dat ze doen drievoudig op hen zal terugkomen.