Personvern

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personlig informasjon når du bruker nettstedet vårt. Nettadressen vår er https://ulukayin.org .

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begreper som brukes i denne personvernerklæringen de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://ulukayin.org .

Informasjonsinnsamling Og Bruk
Når vi bruker nettstedet vårt, kan vi be deg om å gi oss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon («Personlig informasjon») kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse

Loggdata
Vi samler inn informasjon som nettleseren sender når du besøker nettstedet vårt («Loggdata»). Disse loggdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internett -protokoll (“IP”) -adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene på nettstedet vårt du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene og andre statistikk.

Google AdSense Og DoubleClick Cookie
Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker «informasjonskapsler» for å samle informasjon. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av nettstedet vårt.

Tjenestetilbydere
Vi kan ansette tredjeparts selskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår, for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre nettstedrelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Sikkerhet
Sikkerheten til dine personlige opplysninger er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Lenker Til Andre Nettsteder
Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du leser personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barnas Personvern
Nettstedet vårt henvender seg ikke til noen under 18 år (“barn”).

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18. Hvis du er forelder eller foresatte og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi slik informasjon fra serverne våre umiddelbart.

Overholdelse Av Lover
Vi vil avsløre dine personlige opplysninger der det er påkrevd for det ved lov eller stevning.

Endringer I Denne Personvernerklæringen
Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du rådes til å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen er effektive når de legges ut på denne siden.

Kontakt Oss
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.